Thursday, 24 May 2012

LEBIH SEGAR DENGAN AROMA TERAPI ZARRAZ!


SUMBER : murai.comKUALA LUMPUR, 23 MEI 2012: Kebiasaannya peppermint hanya digunakan kepada produk ubat gigi sahaja, tetapi julung kalinya produk baru bernama Zarraz memperkenalkan pencuci wajah yang menggunakan ekstrak tersebut bagi menyegarkan kulit.

Bukan sahaja menyegarkan kulit, pencuci wajah daripada Zarraz iaitu Firming Cleanser itu juga dapat memberikan kesan aroma terapi kerana ia turut mengandungi ekstrak rosemary chamomile.

Menariknya, gabungan dua ekstrak ini dipercayai dapat menyegarkan dan menenangkan jiwa serta kulit si pemakai.

Produk baru keluaran syarikat Sixtyninez Integrated (M) Sdn Bhd ini turut mengeluarkan lima produk lain untuk penjagaan wajah yang bersih dan tampak berkilau.

Antara lima produk penjagaan wajah tersebut adalah seperti Refreshing Hydrating Lotion (toner), Stem Cell Serum, Essence Sebum Gel dan Sun Protection SPF50.

Produk Zarraz ini datang dengan dua set penjagaan kulit iaitu Advanced Bio Renewal (memulihkan kembali kulit) dan Advanced Bio Radiant (mengekalkan keserian kulit).

Selain dapat mengekalkan keserian kulit, produk Zarraz dipercayai dapat mengurangkan masalah bintik hitam dan putih serta jerawat dan cela.

Menggunakan tagline Beauty is Responsibility, Zarraz juga diperkenalkan sebagai satu produk penjagaan kulit yang mementingkan penjagaan anti-penuaan serta anti kanser kulit.

Tidak mengira usia, produk Zarraz merupakan satu-satunya produk yang bukan sahaja khas untuk wanita tetapi juga kaum lelaki.

Selain produk penjagaan, Zarraz dan syarikat Sixtyninez Integrated (M) Sdn Bhd bakal membuka secara rasmi pusat kecantikan atau spa zaRRaz Spa pada 31 Mei ini.


KLIK SINI UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT MENGENAI PRODUK:

4 TIPS DARI PAKAR KULIT ANDA WAJIB TAHU!

BERIKUT IALAH TIPS-TIPS KECANTIKAN DARIPADA PAKAR KECANTIKAN ZARRAZ :


1. Penghasilan kolagen akan berkurangan ketika usia mencapai 18tahun. Epal stem sel adalah pengganti kolagen yang terbaik.

2. Pastikan anda dapat tidur yang cukup terutamanya waktu diantara jam12 malam - 3 pagi kerana itu adalah waktu optimum pembaikpulihan sistem badan.

3. Penggunaan krim pelindung yang mempunyai SPF (sun protecting factor) yang tinggi dapat melindungi kulit daripada UVA (kanser kulit) & UVB (tona tidak sekata). Cadangan pakar, SPF 40 dan ke atas.

4. Dilarang keras sama sekali menggunakan produk yang mengandungi bahan kimia.


AMBIL LANGKAH SEGERA! KLIK SINI!

ZARRAZ ~ RM20 RIBU SEBULAN BUKAN IGAUAN!